
📌مرکز شناخت برگزار می کند:
🔹دوره آشنایی با ابزار های ارزیابی شناختی
🔸کارگاه دوم: آشنایی با ابزارهای غربالگری و معاینه شناختی عمومی
👤 مدرس:
▪️سجاد منتظرقائم _ دانشجوی دکتری روانشناسی شناختی
▪️ زیر نظر دکتر جواد حاتمی _ عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و پژوهشکده علوم شناختی
مصاحبه و غربالگری، از اولین اقداماتی است که پس از ورود مراجعین به هر محیط درمانی انجام میشوند. با توجه به این مصاحبه و ارزیابیهاست که متخصصینِ هر حوزه، مراجعین را برای انجام ارزیابیهای تکمیلی و یا برای درمان ارجاع خواهند داد.
در حوزه شناختی نیز مصاحبه و غربالگریهای شناختی از اهمیتی بسیار برخوردارند. براساس نتایج حاصل از این مصاحبه و آزمونهاست، که متخصصین تصمیم میگیرند هریک از مراجعین در قدم بعدی چه کاری را انجام دهند؛ و در نهایت هم، در صورت نیاز، برای توانمندسازی و یا ارتقای کدام عملکرد یا عملکردهایشان اقدام کنند.
اختلالات شناختی از مشکلات شایع در میان مراجعین بخشهای روانشناختی و نورولوژیک در مراکز و کلینیکها میباشند. از همین رو، تشخیص درست و دقیق هرگونه اختلال یا آسیبی در عملکرد مراجعین از اهمیت بسیاری برخوردار است.
سه آزمون کمک تشخیصی و بسیار پرکاربرد در این حوزه، ارزیابی شناختی ادنبروک (ACE)، ارزیابی شناختی مونترآل (MoCA) و معاینه مختصر وضعیت ذهنی (MMSE) هستند.
در کارگاه یکروزهی پیش رو، پس از بیان رئوس اصلی یک مصاحبه جامع شناختی، این آزمونها به صورت کامل معرفی شده و نحوه اجرا، نمره گذاری و تفسیر نتایج آنها نیز آموزش داده میشوند.
هدف از این سلسله کارگاهها، آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان رشتههای مرتبط (روانشناسی، علوم شناختی و…) و درمانگران کلینیکها و مراکز خدمات توانبخشی و روانشناسی، با ابزارهای پرکاربرد در حوزه شناختی بوده، تا به دقت بیشتر در تشخیص مراجعین بیانجامد، و حوزه ارزیابیهای شناختی وعصب-روانشناختی نیز، با ابزارهای جدید، غنای بیشتری بیابد.
🗓پنجشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۱
⏰ ساعت ۱۴ تا ۱۹
🔻 ظرفیت ۱۵ نفر
🔺حضوری
📍محل برگزاری: تهران – خیابان شریعتی – روبروی حسینیهی ارشاد – کوچهی شمشک (هدیه) – پلاک ۱۰ – واحد ۸ – مرکز شناخت
▪️ثبت نام:
آزاد ۴۰۰ هزار تومان
دانشجویی ۳۵۰ هزار تومان